Floorfixx - Estillon
Heeft u vragen? Bel ons: 024-6485348

Floorfixx

Herkent u dat uw klanten weinig tijd hebben voor het laten plaatsen van een nieuwe vloer? Estillon biedt u de oplossing! In plaats van nat egaliseren, kunt u namelijk tijd besparen met de ondervloerrange Floorfixx. Wij vertellen u graag meer over het droge egalisatiesysteem Floorfixx en de voordelen ervan.

Het droge egalisatiesysteem Floorfixx

Floorfixx is de ondervloer voor linoleum, verend vinyl, PVC, PVC klik, tapijt, tapijttegels en lamelparket. Met deze ondervloeren kunt op een droge manier eenvoudig een nieuwe, isolerende en vlakke ondervloer creëren. Deze ondervloeren zijn daarnaast ook direct belastbaar, u hoeft niet te wachten tot deze droog is. Dit is een groot voordeel ten opzichte van nat egaliseren. Tijdsbesparend, eenvoudig en schoon. En daarnaast geen last van lange droog- en wachttijden.

De Floorfixx ondervloeren creëren met behulp van het zogenoemde sandwichsysteem en de interactieve lijm snel en eenvoudig een nieuwe, isolerende, egale en direct belastbare ondervloer. Deze ondervloeren zijn geschikt voor huishoudelijk en projectmatig gebruik. En alsof dit nog niet voldoende is, isoleren de Floorfixx ondervloeren contactgeluid. Ze voldoen aan de 10dB norm die door de VvE’s is gesteld.

 

Voordelen bij het gebruik van de Floorfixx range

Floorfixx ondervloeren zijn geschikt voor huishoudelijk en zwaar projectgebruik. Leg deze ondervloeren altijd in combinatie met een damp- of vochtscherm. Wilt u meer informatie over de Floorfixx range? Dan kunt u contact opnemen met Estillon, wij zijn uw specialist.

Wilt u meer informatie?

Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Voordelen ondervloeren Floorfixx

  • Snel egalisatiesysteem
  • Direct klaar voor uw vloerafwerking
  • Eenvoudig zwevend te installeren
  • Zorgt voor geluidsreductie (10 dB ΔLlin/23 dB ΔLw)

Waarom vloeregalisatie Estillon?

  • U kunt met ondervloeren een hoge kwaliteit, vlakke, stabiele en blijvend droge basisvloer creëren;
  • Aan een geluidseis voldoen;
  • Met ondervloeren verlengt u uw vloerbekleding;
  • Ondervloeren bieden extra luxe en comfort.

Floorfixx producten

Opdrachten van Estillon